Compacte
Power Stations

Met een compacte power station heb je onderweg altijd stroom. Dit is ideaal wanneer je bijvoorbeeld naar het strand of een (weekend) festival gaat. Portable power stations zijn er al vanaf 2,8kg.

FILTEROPTIES

Prijs

Merk

Capaciteit

Categorie

Vermogen

Vermogen continu

Type accu

Wifi functie

Wat is een (compacte) portable power station?

Een portable power station is een elektrische draagbare generator die je kunt gebruiken om apparaten mee op te laden. Een kleine/compacte power stations is handig wanneer je bijvoorbeeld een nacht gaat kamperen, om zo bijvoorbeeld je smartphone en speaker mee op te laden. Ze beschikken over meerdere aansluitingen, waaronder USB, 12V en AC (stopcontact). Sluit ze aan op draagbare zonnepanelen om groene energie op te wekken.


Prijs

Merk

Capaciteit

Categorie

Vermogen

Vermogen continu

Type accu

Wifi functie

Voordelen van compacte portable power stations

Laad veel apparaten op met één systeem: met een sterke portable power station kun je veel elektronica opladen. Je hoeft dus niet meer bang te zijn om buiten zonder stroom komt te zitten.

 

  • Draagbaar: zoals de naam als zegt, ze zijn draagbaar! Dit is te danken aan de volgende eigenschappen: licht van gewicht, compact en voorzien van één of meerdere handvatten. Hierdoor kun je ze overal mee naartoe nemen en opbergen in een auto, camper, aanhangwagen of ander voertuig.
  • Oplaadbaar op verschillende manieren: draagbare power stations kunnen op verschillende manieren worden opgeladen: via het stopcontact, de sigarettenaansteker in een auto of via zonnepanelen.
  • Veilig te gebruiken: elektrische portable power stations behoren tot de veiligste stroomgeneratoren op de markt. In tegenstelling tot generatoren op benzine produceren elektrische generatoren geen schadelijke dampen of vonken. Hierdoor zijn ze perfect voor verschillende situaties, ook binnenshuis en in de buurt van kinderen en huisdieren.
  • Betrouwbare reserve energie: heb je stroom nodig in een gebied waar geen toegang is tot het elektriciteitsnet? Dan is een portable power station dé perfecte oplossing voor jouw stroombehoefte. Indien je niet al te veel stroom nodig hebt op reis, neem dan een compact type mee. Deze zijn namelijk licht van gewicht en daarmee draagbaar.

Wat is de beste compacte portable power station?

Wat voor jou de beste portable power station is, hangt o.a. af van je budget en stroombehoeften. Het kan daarbij verstandig zijn om een energieplan op te stellen. Een efficiënt energieplan bestaat uit een lijst van de toestellen en apparaten die je wilt opladen met een power station. Het totale aantal wattages kan in het begin misschien schrikken zijn, maar vergeet niet dat je een power station tussendoor kunt opladen. Bij de meeste power stations is het zelfs mogelijk om de power station zelf als de aangesloten apparaten van stroom te voorzien.

Hieronder staan onze drie favoriete compacte power stations uit het assortiment, weergeven van klein naar groot (qua wattages).

Jackery 240
De Explorer 240 weegt slechts 3kg, maar beschikt daarentegen wel over een sterke lithium-ion batterij van 240Wh. Daarmee bereikt die 200W aan continuvermogen en 400W piekvermogen. Dit is genoeg om kleinere apparaten van stroom te voorzien.

Jackery 500
De Explorer 500 heeft een 518Wh Li-Ion batterij, waarmee die 500W continuvermogen en 1000W piekvermogen bereikt. Verder beschikt het apparaat over een stevige handgreep en weegt het slechts 6,4kg. In tegenstelling tot de Explorer 240 is die dus een stuk krachtiger.

EcoFlow River Pro
De EcoFlow River Pro is een compacte en krachtige portable power station met een hoge capaciteit van 720Wh. Daarmee beschikt het apparaat over een continuvermogen van 600 watt en een piekbelasting tot 1200 watt. Via diverse USB-aansluitingen en 2 stopcontacten kun je elektrische apparaten van stroom voorzien.

Compacte portable power station kopen

Welke power station voor jou het beste is, hangt af van de benodigde capaciteit en het aantal apparaten dat je van stroom wilt voorzien. Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 73 8513789 op werkdagen zijn wij van 09:00 tot 20:00 bereikbaar. Een mail sturen kan naar Info@offgridpowerstation.com. Bij het kopen van een portable power station ontvang je tot 2 jaar garantie.

De waardering van offgridpowerstation.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 179 reviews.