Gratis verzending vanaf € 50

Binnen 1-2 dagen in huis

Showroom in Vught

14 dagen bedenktijd

Tot 5 jaar garantie

Showroom in Vught, binnen 1-2 dagen verzonden

Victron LiFePO4 Lithium accu 25,6V/200Ah – Smart-a

Eigenschappen

Type accu: Lithium 25,6V
Capaciteit: 200Ah
Afm. (lxbxh): 650 x 163 x 237
Gewicht (kg): 39

 2.199,00 Incl. BTW

Op voorraad .

Gratis verzending vanaf € 50

Vandaag besteld, binnen 1-2 dagen in huis

Showroom in Vught

14 dagen bedenktijd

Klanten beoordelen ons met 9+/10

Victron LiFePO4 Lithium accu 25,6V/200Ah - Smart-a

De Victron Lithium 25,6V/200Ah LiFePO4 Smart Accu is de ideale keuze voor veeleisende toepassingen die betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie vereisen. Met zijn geïntegreerde celbewaking, flexibele schakelmogelijkheden en hoge energie-efficiëntie biedt deze accu een robuuste en duurzame oplossing voor een breed scala aan energiebehoeften. Verbeter je energiebeheer met de geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke functies van de Victron Smart Accu.

De Victron Lithium 25,6V/200Ah LiFePO4 Smart Accu maakt gebruik van de betrouwbare en veilige lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4) technologie, die bekend staat als de veiligste onder de lithium-ionaccu's. Deze accu is ontworpen voor maximale prestaties en duurzaamheid in veeleisende toepassingen.

Voordelen van de Victron Lithium 25,6V/200Ah Smart Accu:

Geïntegreerde Celbalancering en Celbewaking: Met ingebouwde Bluetooth-functionaliteit kun je eenvoudig de spanning en temperatuur van de accucellen monitoren via de Victron Connect-app, wat zorgt voor optimale prestaties en veiligheid.
Krachtige Ontlaadstroom: De accu biedt een maximale continue ontlaadstroom van 400A, ideaal voor zware toepassingen die veel energie vereisen.
Flexibele Schakeling: Met koppelbare M8-stekkers kunnen tot 5 accu's parallel en tot 4 accu's in serie worden geschakeld, waardoor je de capaciteit en spanning kunt aanpassen aan je specifieke behoeften.
Gebruiksvriendelijke App: De Victron Connect-app is beschikbaar voor Android, iOS en Mac, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot belangrijke informatie over je accu's, inclusief celspanning en temperatuur.

Waarom Kiezen voor Lithium-IJzerfosfaat (LiFePO4)?

Lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4) is de veiligste en meest robuuste van de lithium-ionaccu's. Deze technologie biedt een nominale spanning van 3,2V per cel, wat resulteert in een stabieler en veiliger energieopslag systeem. LFP-accu's hoeven niet volledig te worden geladen, wat hun levensduur verlengt in vergelijking met loodzuuraccu's. Ze bieden uitstekende prestaties bij een breed scala aan temperaturen en hebben een hoge energie-efficiëntiecyclus van 92%.

Efficiëntie en Betrouwbaarheid:

De energie-efficiëntie van de Victron LiFePO4 accu is aanzienlijk hoger dan die van traditionele loodzuuraccu's. Bij gedeeltelijke ontladingen blijft de efficiëntie rond de 90%, wat essentieel is voor autonome zonne- en windenergiesystemen. Deze hoge efficiëntie zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur, wat uiteindelijk kostenbesparend werkt.

Vergelijking met Loodzuuraccu's:

Hoewel LFP-accu's in aanschaf duurder zijn dan loodzuuraccu's, compenseren ze dit ruimschoots door hun langere levensduur, betrouwbaarheid en superieure efficiëntie. Ze zijn tot 70% compacter en lichter, wat ruimte en gewicht bespaart in toepassingen waar dit cruciaal is.

Bluetooth Monitoring:

Dankzij de ingebouwde Bluetooth kunnen gebruikers eenvoudig celvoltage, temperatuur en alarmstatus controleren. Dit is cruciaal om potentiële problemen, zoals celonbalans, vroegtijdig op te sporen en te verhelpen.

Documenten:

Datascheet: bat524120610_victron-lithium-accu-25-6v-200ah-smart-a
Gebruikersaanwijzing: bat524120610_victron-lithium-accu-25-6v-200ah-smart-a (1)

Voor meer informatie over Aces accu's neem contact met ons op

Neem dan contact op met een van onze experts. Wij zijn op werkdagen bereikbaar op (+31) 73 851 7811 van 9.00 tot 20.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@offgridpowerstation.com.

Bijkomende informatie

Merk