Gratis verzending vanaf € 50

Binnen 1-2 dagen in huis

Showroom in Vught

14 dagen bedenktijd

Tot 5 jaar garantie

Showroom in Vught, binnen 1-2 dagen verzonden

Garantie

Het komt wel eens voor dat een product onverhoopt defect gaat. Als dit binnen 14 dagen na aankoop gebeurt kan het product geretourneerd worden volgens onze retourvoorwaarden. Indien het product ouder is dan 14 dagen, dan heb je via Off Grid Power Station recht op de wettelijke fabrieksgarantie. Dit betekent dat je het product naar Off Grid Power Station retour stuurt en dat wij het artikel vervolgens ter beoordeling aanbieden bij de fabrikant. Valt het defect onder de fabrieksgarantie? Dan zal het artikel in de meeste gevallen kosteloos vervangen of gerepareerd worden en zal het product kosteloos door Off Grid Power Station teruggestuurd worden.

Indien een defect niet gedekt wordt door de fabrieksgarantie dan kan het product in de meeste gevallen gerepareerd worden. De kosten hiervan zijn voor rekening van de koper, evenals de verzendkosten. Voordat het product wordt gerepareerd ontvang je vanuit Off Grid Power Station altijd eerst een prijsopgave. Ben je op de hoogte van de kosten, dan is het aan jou om te besluiten of je het artikel wilt laten repareren of niet.

 

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@offgridpowerstation.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

De waardering van offgridpowerstation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 449 reviews.