Gratis verzending vanaf € 50

Binnen 1-2 dagen in huis

Showroom in Vught

14 dagen bedenktijd

Tot 5 jaar garantie

Showroom in Vught, binnen 1-2 dagen verzonden

FILTEROPTIES

Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

AANBOD THUISBATTERIJ SYSTEMEN


Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

Toont alle 29 resultaten

Thuisbatterij

Profiteer op elk moment van de kracht van de zon met een thuisbatterij. Als eigenaar van zonnepanelen ben je al goed op weg om je ecologische voetafdruk te verkleinen en te besparen op je energierekening. Maar wat als je die kostbare zonne-energie kunt vasthouden en gebruiken, zelfs als de zon niet schijnt? Dat is waar onze thuisbatterijen in beeld komen. Ontdek hoe deze geavanceerde energieopslagsystemen je in staat stellen om overtollige zonne-energie op te slaan en te gebruiken wanneer je dat het meest nodig hebt, waardoor je onafhankelijker wordt van het energienet en aanzienlijk bespaart.

Wat zijn de voordelen van een thuisbatterij?

Een thuisbatterij, ook wel bekend als een thuisaccu, fungeert als een accu voor zonnepanelen. Deze slimme apparaten stellen je in staat om de opgewekte zonne-energie efficiënt op te slaan en te benutten wanneer de zon niet schijnt. Dit heeft niet alleen een directe impact op je energie-efficiëntie, maar ook op je financiën en het milieu.

Met een thuisbatterij kun je overtollige zonne-energie opslaan die je zonnepanelen gedurende de dag genereren. Dit betekent dat je ‘s nachts of op bewolkte dagen nog steeds profiteert van zonne-energie, waardoor je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet wordt verminderd. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op je energierekening, maar draagt ook bij aan een groenere toekomst. Door meer zonne-energie te gebruiken en minder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen, verminder je je ecologische voetafdruk en draag je bij aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen. Bovendien kan een thuisbatterij je helpen om te profiteren van gunstige tarieven voor elektriciteit, waardoor je nog meer bespaart.

Een thuisbatterij is een investering die niet alleen voor vandaag, maar ook voor de toekomst.

Welke merken thuisbatterijen hebben we in ons assortiment?

Bij Off Grid Power Station hebben we een aanbod van hoogwaardige thuisbatterijen die jouw zonne-energiesysteem naar een hoger niveau tillen. Ons assortiment bestaat gerenommeerde merken op de markt, waaronder de Enphase thuisbatterij, de Huawei thuisbatterij en de Bluetti thuisbatterij. Elk van deze merken heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, zodat je de thuisbatterij kunt kiezen die het beste aansluit op jouw specifieke behoeften.

Enphase thuisbatterij

De Enphase thuisbatterij staat bekend om zijn geavanceerde technologie en betrouwbare prestaties. Met zijn intelligente energiebeheer en naadloze integratie met Enphase micro-omvormers optimaliseert deze thuisbatterij de efficiëntie van je zonnepanelensysteem.

Huawei thuisbatterij

De Huawei thuisbatterij biedt indrukwekkende opslagcapaciteit en is ontworpen met het oog op duurzaamheid. Met geavanceerde beheersoftware en hoge betrouwbaarheid is deze batterij een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en prestaties.

Bluetti thuisbatterij

De Bluetti thuisbatterij blinkt uit in draagbaarheid en veelzijdigheid. Met krachtige capaciteit en draagbare ontwerpen is deze batterij perfect geschikt voor zowel thuisgebruik als buitenshuis, zoals kamperen of noodsituaties.

Ecoflow thuisbatterij

EcoFlow staat voor duurzaamheid en draagbaarheid. Ontdek de EcoFlow thuisbatterijen die zijn ontworpen met mobiliteit in gedachten, zodat je overal kunt profiteren van groene energie. Perfect voor avonturiers en huiseigenaren die flexibiliteit willen.

Welk merk je ook kiest, je kunt erop vertrouwen dat Off Grid Power Station de juiste oplossing voor jou heeft. We staan klaar om je te helpen bij het selecteren van de thuisbatterij die perfect past bij jouw energiebehoeften en budget. Neem contact met ons op voor meer informatie en deskundig advies.

Combineer zonnepanelen met een thuisbatterij

Bij Off Grid Power Station begrijpen we dat het maximaliseren van je zonne-energieopbrengst een topprioriteit is voor onze klanten. Daarom bieden we de perfecte combinatie: zonnepanelen uit ons assortiment kunnen naadloos worden gecombineerd met de thuisbatterijen die we aanbieden. Hiermee leg je de basis voor een nog efficiënter en milieuvriendelijker energiehuishouding.

Door onze hoogwaardige thuisbatterijen voor zonnepanelen te kopen, heb je de mogelijkheid om overtollige zonne-energie op te slaan, zodat je deze kunt gebruiken op momenten dat de zon niet schijnt. Wanneer je de accu voor zonnepanelen combineert met je zonnepanelen, verhoog je je eigen onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Zonnepanelen met een accu zorgen ervoor dat je profiteert van zonne-energie, zelfs als de zon ondergaat of wanneer het bewolkt is. Deze combinatie tussen duurzame energieopwekking en efficiënte opslag stelt je in staat om je ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd je portemonnee te ontlasten.

Kortom, door onze thuisbatterijen voor zonnepanelen te integreren met onze zonnepanelen, ben je op weg naar een energiezuinige toekomst waarin je meer controle hebt over je energievoorziening dan ooit tevoren. Maak vandaag nog de keuze voor een groenere en voordeligere energieoplossing.

De waardering van offgridpowerstation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 454 reviews.