Gratis verzending vanaf € 50

Binnen 1-2 dagen in huis

Showroom in Vught

14 dagen bedenktijd

Tot 5 jaar garantie

Showroom in Vught, binnen 1-2 dagen verzonden

FILTEROPTIES

Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

ACTUEEL AANBOD ECOFLOW POWERSTATIONS


Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

Official EcoFlow dealer

Welkom bij Offgridpowerstation, uw officiële dealer van EcoFlow producten in Nederland. Wij zijn trots om een reeks geavanceerde draagbare energieoplossingen aan te bieden die perfect zijn afgestemd op uw behoeften, of u nu op zoek bent naar betrouwbaarheid tijdens avonturen in de buitenlucht, voorbereiding op noodsituaties of gewoon de vrijheid wilt hebben om overal te werken en te spelen.

Met EcoFlow’s toonaangevende technologie en onze toewijding aan uitstekende klantenservice, bent u bij Offgridpowerstation in goede handen. Ontdek de kracht van echte mobiliteit en zelfvoorziening met ons assortiment EcoFlow producten.

EcoFlow Delta serie

De EcoFlow DELTA-serie powerstations vertegenwoordigt een nieuwe generatie van draagbare energieoplossingen. Deze reeks is ontworpen om zowel krachtig als efficiënt te zijn, waardoor gebruikers overal en altijd toegang hebben tot betrouwbare stroom. Of je nu op een afgelegen locatie kampeert, aan een doe-het-zelfproject in je achtertuin werkt of je voorbereidt op een onverwachte stroomuitval, de DELTA-serie staat klaar om te leveren. Met geavanceerde batterijtechnologie, veelzijdige oplaadmogelijkheden en een robuust ontwerp, biedt de EcoFlow DELTA-serie een ongeëvenaarde combinatie van draagbaarheid en prestaties. Het is niet zomaar een powerstation; het is een belofte van vrijheid, flexibiliteit en ononderbroken energie, waar het leven je ook brengt.

Delta River serie

De EcoFlow RIVER 2-serie powerstations vertegenwoordigen een nieuwe generatie van draagbare energieoplossingen. Deze serie, ontworpen met het oog op zowel functionaliteit als duurzaamheid, biedt gebruikers de mogelijkheid om hun elektronische apparaten overal en altijd van stroom te voorzien. Of je nu op een afgelegen kampeertrip bent, werkt op een locatie zonder toegang tot het elektriciteitsnet, of je voorbereidt op een noodsituatie, de RIVER 2-serie staat garant voor betrouwbaarheid en kracht. Met geavanceerde batterijtechnologie, meerdere uitgangsopties en een gebruiksvriendelijk ontwerp, zet EcoFlow met de RIVER 2-serie een nieuwe standaard in de wereld van draagbare stroomstations.

EcoFlow Smart devices

EcoFlow, een pionier op het gebied van energieoplossingen, blijft innoveren met zijn reeks slimme apparaten die zijn ontworpen om het dagelijks leven te verrijken en te vereenvoudigen. Onder deze indrukwekkende productlijn vallen de Glacier en de Wave 2. De Glacier, zoals de naam al doet vermoeden, is een geavanceerd koelapparaat dat zowel efficiëntie als duurzaamheid belooft, ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. Aan de andere kant is de Wave 2 een veelzijdig apparaat dat een combinatie biedt van kracht en draagbaarheid, waardoor het een must-have is voor moderne huishoudens en avonturiers. Beide apparaten weerspiegelen EcoFlow’s toewijding aan kwaliteit, innovatie en het streven naar een groenere toekomst. Met deze slimme apparaten zet EcoFlow de standaard voor wat mogelijk is op het gebied van draagbare energieoplossingen.

FAQ EcoFlow power stations

Wat is een draagbaar power station?

Een draagbare stroomvoorziening dat elektriciteit opwekt en opslaat om elektronische apparaten van stroom te voorzien, vooral in situaties zonder stopcontacten. Het bevat een batterij, een inverter om stroomtypes om te zetten, verschillende soorten uitgangen en beveiligingsfuncties. Het is handig voor kamperen, reizen, noodsituaties en andere toepassingen waar mobiele stroom nodig is.

Hoe kies je het juiste draagbare power station?

Om de juiste draagbare stroomvoorziening te kiezen:

 1. Bepaal je stroombehoefte en kies de capaciteit (uitgedrukt in watturen, Wh) dienovereenkomstig.
 2. Controleer het vermogen om ervoor te zorgen dat het geschikt is voor je apparaten.
 3. Kijk naar oplaadmogelijkheden, inclusief zonne-energie-ingang als dat belangrijk voor je is.
 4. Let op draagbaarheid – het moet gemakkelijk te dragen zijn.
 5. Zorg voor compatibiliteit met je apparaten.
 6. Overweeg extra functies zoals displays of app-connectiviteit.
Wat zijn de voordelen van een draagbare power station ten opzichte van inbouw energiesystemen

Draagbare stroomvoorzieningen hebben voordelen ten opzichte van inbouw accu’s met MPPT-laadcontrollers en omvormers vanwege hun mobiliteit, eenvoudige installatie, veelzijdigheid, noodstroomvoorziening, zonne-energiecompatibiliteit, onderhoudsgemak, flexibiliteit en snelle inzetbaarheid.

Wat is het verschil tussen EcoFlow River en Delta serie?

De EcoFlow River-serie en de EcoFlow Delta-serie zijn twee verschillende productlijnen van draagbare stroomvoorzieningen, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. Hier zijn de belangrijkste verschillen tussen de twee:

EcoFlow River-serie:

 1. Mobiliteit: De River-serie is ontworpen met mobiliteit in gedachten. Deze apparaten zijn meestal kleiner en lichter dan de Delta-serie, waardoor ze gemakkelijker te dragen en te verplaatsen zijn.
 2. Capaciteit: Over het algemeen heeft de River-serie een lagere totale capaciteit in vergelijking met de Delta-serie. Dit maakt de River geschikt voor het voeden van kleinere apparaten en elektronica.
 3. Toepassingen: De River-serie is ideaal voor lichte tot matige energiebehoeften, zoals het opladen van smartphones, laptops, kleine apparaten en het gebruik tijdens kamperen of outdooractiviteiten.
 4. Oplaadmogelijkheden: River-producten ondersteunen zowel het opladen via zonnepanelen als via een stopcontact.

EcoFlow Delta-serie:

 1. Capaciteit: De Delta-serie heeft doorgaans een veel hogere totale capaciteit in vergelijking met de River-serie. Dit maakt de Delta-serie geschikt voor het voeden van grotere apparaten, huishoudelijke apparaten en zelfs elektrische voertuigen (EV’s) in sommige modellen.
 2. Toepassingen: De Delta-serie is krachtiger en geschikt voor noodsituaties, stroomuitval, off-grid stroomvoorziening en het voeden van een breder scala aan apparaten, waaronder koelkasten, airconditioners en elektrisch gereedschap.
 3. Oplaadmogelijkheden:Delta-producten ondersteunen meestal ook het opladen via zonnepanelen en stopcontacten, maar ze hebben een grotere capaciteit voor zonne-energie-ingang.
 4. Gewicht en grootte: Delta-apparaten zijn over het algemeen groter en zwaarder dan River-apparaten vanwege hun grotere capaciteit.

Het belangrijkste verschil tussen de River- en Delta-serie is dus de capaciteit en de toepassingen waarvoor ze het meest geschikt zijn. De River-serie is draagbaarder en geschikt voor lichtere toepassingen, terwijl de Delta-serie krachtiger is en meer geschikt is voor zwaardere stroombehoeften. Het is belangrijk om het juiste model te kiezen op basis van je specifieke energiebehoeften en gebruiksscenario’s.

Hoe lang is de standaard fabrieksgarantie?

De garantie voor EcoFlow Power Stations bedraagt 5 jaar, terwijl de garantie voor draagbare zonnepanelen 12 maanden bedraagt.

 

Wat is de levensduur van EcoFlow power station?

EcoFlow Power Stations maken gebruik van LifePo4-batterijtechnologie, die bekend staat om zijn duurzaamheid en lange levensduur. Over het algemeen hebben EcoFlow Power Stations een levensduur van meerdere jaren tot tientallen jaren, afhankelijk van het gebruik en de onderhoudsmaatregelen. De LifePo4-batterijen in EcoFlow Power Stations hebben een geschatte levensduur van meer dan 3000 laadcycli, waarbij de batterij nog steeds 80% van zijn oorspronkelijke capaciteit behoudt. Dit betekent dat je het power station vele jaren kunt gebruiken voordat je je zorgen hoeft te maken over de batterijcapaciteit.

Hoe zorg je goed voor een EcoFlow power station (wanneer die niet in gebruik is)?

Om goed voor je EcoFlow Power Station te zorgen wanneer deze niet in gebruik is, kun je de volgende maatregelen nemen:

 • Bewaar het power station op een koele en droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht en extreme temperaturen.
 • Als je het power station langere tijd niet gebruikt, laad het dan op tot ongeveer 50-80% van de capaciteit voordat je het opbergt.
 • Controleer regelmatig de batterijstatus en laad het power station indien nodig op om de batterij gezond te houden.
 • Lees de gebruikershandleiding van je specifieke EcoFlow Power Station voor aanvullende opslag- en onderhoudsinstructies.
Kan ik een mijn EcoFlow gebruiken terwijl die oplaadt?

Ja, de meeste EcoFlow Power Stations ondersteunen het gebruik tijdens het opladen. Dit betekent dat je je apparaten van stroom kunt voorzien terwijl het power station wordt opgeladen.

Waarom laadt mijn EcoFlow portable power station niet op?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je EcoFlow Power Station mogelijk niet oplaadt. Hier zijn enkele mogelijke oorzaken en oplossingen:

 • Controleer of de oplaadkabel stevig is aangesloten op zowel het power station als het stopcontact of de oplaadbron.
 • Zorg ervoor dat het stopcontact of de oplaadbron werkt en stroom levert.
 • Controleer of er geen beschadigingen of defecten zijn aan de oplaadkabel of -poorten.
 • Als het probleem aanhoudt, raden we je aan om de handleiding van je specifieke EcoFlow Power Station te raadplegen of contact op te nemen met de klantenservice van EcoFlow voor verdere ondersteuning.

Let op: Het is belangrijk om specifieke instructies en aanbevelingen van de fabrikant te volgen voor een optimale werking en onderhoud van je EcoFlow Power Station.

Hoe kies je een EcoFlow Power Station

EcoFlow is een gerenommeerd merk voor draagbare power stations. Als je op zoek bent naar een EcoFlow power station, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Hier zijn enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een EcoFlow Power Station.

Capaciteit EcoFlow Powerstation

De eerste factor om te overwegen bij het kiezen van een EcoFlow Power Station is de capaciteit. De capaciteit van een power station wordt gemeten in watturen (Wh) en geeft aan hoeveel stroom het kan opslaan. EcoFlow biedt verschillende capaciteiten, variërend van 288Wh tot 25kWh. Het is belangrijk om de capaciteit te kiezen op basis van je stroombehoeften. Een hogere capaciteit betekent een langere levensduur van de batterij en meer stroom voor het aansluiten van meerdere apparaten.

Welke poorten heeft een EcoFlow Powerstation

Een ander belangrijk aspect bij het kiezen van een EcoFlow Power Station zijn de poorten. De meeste EcoFlow Power Stations zijn uitgerust met USB-poorten, AC-poorten en DC-poorten. Het aantal poorten en het type poorten varieert afhankelijk van het model. Controleer of het power station de poorten heeft die je nodig hebt voor je apparaten. Als je van plan bent om zware apparatuur aan te sluiten, kies dan voor een power station met meerdere AC-poorten.

Welke oplaadmogelijkheden heeft een EcoFlow Powerstation

Een ander belangrijk aspect om te overwegen bij het kiezen van een EcoFlow Power Station zijn de oplaadmogelijkheden. EcoFlow Power Stations kunnen worden opgeladen via een stopcontact, een zonnepaneel of een autolader. Kies een power station dat compatibel is met de oplaadmogelijkheden die voor jou het meest praktisch zijn. Als je van plan bent om het power station buitenshuis te gebruiken, is het handig om te kiezen voor een power station dat kan worden opgeladen met een zonnepaneel.

Draagbaarheid van een EcoFlow Powerstation

Als laatste is draagbaarheid ook een belangrijk aspect om te overwegen. EcoFlow Power Stations variëren in gewicht en afmetingen. Als je van plan bent om het power station vaak mee te nemen, kies dan voor een lichtgewicht model dat gemakkelijk kan worden vervoerd. Als je van plan bent om het power station alleen binnenshuis te gebruiken, dan is de grootte en het gewicht minder belangrijk.

Hopelijk helpen deze tips bij het kiezen van de juiste EcoFlow Power Station voor jouw behoeften. Bekijk ons assortiment EcoFlow Power Stations op onze website en kies het model dat het beste bij jou past.

EcoFlow RIVER 2 – ideaal voor uitstapjes

Heb je een kort uitstapje, zoals een dag naar het strand? Dan is een power station uit de RIVER 2 serie ideaal. Deze apparaten hebben namelijk veel meer capaciteit dan een powerbank en bevat AC-poorten om laptops, lampen en andere kleine apparaten van stroom te voorzien.

EcoFlow DELTA Max – beste voor outdoor activiteiten

Power stations uit deze categorie zijn een tandje zwaarder dan die uit de vorige serie. Met deze extra capaciteit kunnen ze zwaardere apparaten opladen, zoals een koelbox, elektrische oven en zelfs een projector. Uitermate geschikt tijdens het kamperen.

EcoFlow power stations opladen

Er zijn verschillende manieren om een EcoFlow power station op te laden. Wat voor jou de beste keuze is, verschilt per situatie. Dit is afhankelijk van je locatie, beschikbare middelen en type power station. Hieronder staan vijf manieren van opladen.

  1. Zonnepanelen: laad een power station op door gebruik te maken van de kracht van de zon. Afhankelijk van het type power station is het mogelijk om meerdere zonnepanelen aan te sluiten. EcoFlow heeft drie verschillende zonnepanelen, die verschillen in wattage:
   1. 110W,
   2. 160W,
   3. 220W,
   4. 400W
  2. Auto-oplader: via de sigarettenaansteker van een auto kun je een power station opladen. Dit doe je doormiddel van de meegeleverde auto-oplaadkabel.
  3. Smart generator: de EcoFlow Smart Generator is een aggregaat op benzine die je kunt integreren met een Delta Pro of Max. Het apparaat start automatisch wanneer de power station bijna leeg is en stopt weer wanneer die volledig vol is. Dit zorgt voor een maximaal gebruik van de batterij en een minimaal gebruik van de generator.
  4. Netstroom: de snelste manier om een EcoFlow power station op te laden is via de netstroom. Dit doe je door eenvoudig de meegeleverde AC-oplader in het stopcontact te steken.
  5. Laadpaal (EV): de Delta pro kun je ook opladen via een (auto)laadpaal met de EcoFlow EV X-Stream kabel.

 

De waardering van offgridpowerstation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 518 reviews.