Gratis verzending vanaf € 50

Binnen 1-2 dagen in huis

Showroom in Vught

14 dagen bedenktijd

Tot 5 jaar garantie

Showroom in Vught, binnen 1-2 dagen verzonden

FILTEROPTIES

Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

AANBOD JACKERY POWER STATIONS


Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

Jackery portable power stations

Je wilt ontdekken, reizen en leven, maar tegelijkertijd ook verbonden blijven met de buitenwereld. Dit vereist stroom. Als pionier in de portable power station industrie begrijpt Jackery dit als geen ander.

Jackery’s innovatie en verbeterde technologieën geven je stroom wanneer en waar je maar wilt. De Jackery Explorer is een portable power station oplaadbaar met zonne-energie en ontworpen om stroom te leveren voor een vrij leven in de buitenlucht. Ideaal voor een bezoekje aan het strand, een festival of wanneer je gaat kamperen en je ook van 220V stroom wilt genieten.

Over Jackery

Jackery is opgericht in 2012 door voormalig batterij-ingenieur van Apple, Z. Sun. Met zijn bedrijf focust hij zich op het leveren van outdoor stroomoplossingen voor ontdekkingsreizigers en outdoor enthousiastelingen. Jackery lanceerde ‘s werelds eerste lithium portable power station in 2015 en bracht in 2018 zonnepanelen uit, de SolarSaga-serie. In 2020 bracht het bedrijf de Solar Generator series uit. Hiermee zijn de Portable Power Station van Jackery nog beter te combineren met Zonnepanelen. Hiermee draagt het bedrijf bij aan de energietransitie.

Wat is een Jackery portable power station?

Jackery portable power stations – ook wel power generator of draagbaar power station genoemd, zijn oplaadbare stroomgeneratoren uitgerust met een 230V omvormer die op batterijen werkt. Uitgerust met een AC-stopcontact, DC-carport en USB-oplaadpoorten, kunnen ze al jouw apparatuur opladen. Van smartphones en laptops, tot huishoudelijke apparaten, zoals koelboxen en een elektrische grill. Met modellen variërend van 160 tot 2060Wh levert Jackery verschillende power stations.

Voordelen van onze verschillende Jackery power station modellen

Ontdek het brede aanbod van ons assortiment Jackery power stations. Elk model is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan specifieke energiebehoeften, of u nu een weekend weg bent of een betrouwbare noodstroomvoorziening nodig hebt.

Jackery Explorer 3000 Pro Power Station

De Jackery 3000 Pro biedt de grootste capaciteit en beste snellaadtechnologie van al onze Jackery power station modellen. Dit model is ideaal voor langdurige reizen of als een betrouwbare noodstroomvoorziening, dankzij de indrukwekkende kracht en duurzaamheid van de Jackery 3000 serie.

Jackery Explorer 2000 Plus Power Station en Explorer 2000 PRO EU

De Jackery Explorer 2000 Plus en Explorer 2000 PRO EU zijn krachtige modellen die uitstekende prestaties leveren voor energie-intensieve situaties. Ze zijn ideaal voor avonturiers en professionals die behoefte hebben aan een krachtige, maar toch draagbare oplossing. De Jackery 2000 Plus en Jackery 2000 Pro modellen combineren hoge capaciteit met gebruiksvriendelijkheid.

Jackery Explorer 1000 Plus EU, Explorer 1000 PRO EU en Explorer 1000 EU

De modellen uit de Jackery explorer 1000 serie zijn optimaal ontworpen voor prestaties en gebruiksgemak. Elk model biedt unieke voordelen: van de 1000 Plus EU voor efficiënte energie tijdens outdooractiviteiten tot de 1000 PRO EU voor veeleisende toepassingen en de veelzijdige 1000 EU voor alledaags gebruik.

Jackery Explorer Power Station 500 EU

De Jackery Explorer 500 EU is ideaal voor diegenen die een lichter en compact power station nodig hebben. Dit model biedt voldoende kracht voor kortere trips en is makkelijk mee te nemen en te gebruiken.

Jackery Explorer 300 Plus EU

De Jackery 300 plus EU biedt een compacte oplossing voor daguitstapjes en lichte toepassingen, waarmee u altijd een betrouwbare bron van energie bij de hand heeft.

Jackery Explorer Power Station 240 EU

De Jackery Explorer 240 Portable Power Station is onze meest compacte model van Jackery. Deze is ideaal voor solo reizigers en korte avonturen. Dit kleine, maar krachtige apparaat is perfect voor het opladen van persoonlijke elektronica en lichte toepassingen.

Zo werkt een Jackery portable power station

Een batterij vormt het hart van elke Jackery power station. Deze batterij slaat een enorme hoeveelheid energie op in een compacte en lichtgewicht behuizing. Met deze energie kun je vervolgens al jouw elektronische apparaten gebruiken en opladen.

Een Jackery power station kan jouw elektronische apparatuur niet onbeperkt van stroom voorzien, want de batterij zal ook een keer opgeladen moeten worden. Daarvoor kun je zonnepanelen, een AC-oplader of de 12 voltlader van jouw auto gebruiken. De oplaadtijd varieert afhankelijk van het type, maar door het gebruik van batterijen is de oplaadtijd relatief kort.

Als voorbeeld nemen we de Jackery 1000 Plus. Wanneer je deze via een autopoort oplaadt, duurt dit tussen de 5 en 16 uur, afhankelijk van de output. Met een 100 watt zonnepaneel kun je de Explorer 500 binnen 9,5 uur volledig opladen. Tijdens het herladen kun je de Jackery gewoon gebruiken om andere apparaten van stroom te voorzien.

Welke apparaten kun je met een Jackery portable power station gebruiken?

Afhankelijk van de grootte van het apparaat, kun je behoorlijk wat energievretende elektronica gebruiken. Alle Jackery-modellen kunnen telefoons en laptops opladen. Als je echter grotere apparaten wilt gebruiken, zoals een koffiezetapparaat of een snelkookpan, heb je een van de grotere modellen nodig.

Als voorbeeld vergelijken we de Jackery Explorer 1000 Plus en de Jackery Explorer 240. De Explorer 1000 Plus kan een telefoon (iPhone 8) 100 keer opladen, terwijl de Explorer 240 dit ‘maar’ 24 keer kan. Tevens is de Jackery Explorer 1000 Plus ook geschikt voor grotere apparaten, zoals een minikoelkast, blender of elektrische grill (apparaten tot 2000W).

Andere apparaten die je met een Jackery portable power station kunt gebruiken zijn, bijvoorbeeld: opladen van een drone, elektrische deken, ventilator, camera, lamp(je) en een waterkoker.

Kan ik een zonnepaneel van een derde partij gebruiken om mijn Jackery power station op te laden?

Jackery power stations kunnen worden opgeladen met een zonnepaneel van een ander merk, mits de stekkermaat en ingangsvoltage overeenkomen met die van de Jackery power station. Bijvoorbeeld, voor de Explorer 1000 moet de spanning tussen 12-30V liggen en de stekkermaat moet 7,9 mm buiten diameter, 5,5 mm binnen diameter en 0,9 mm binnen naald diameter zijn. Het wordt echter sterk aanbevolen om de bijpassende Jackery SolarSaga zonnepanelen te gebruiken voor optimale veiligheid en kwaliteit.

Hoe lang kan ik mijn Jackery draagbare power station gebruiken om mijn apparaten van stroom te voorzien?

Allereerst moet u het vermogen van uw apparaat controleren (gemeten in watt). Als dit minder is dan het uitgangsvermogen van de AC-poort van uw Explorer, kan het apparaat worden ondersteund door de Explorer. Bijvoorbeeld, de Jackery power station Explorer 500 kan AC-apparaten op 230V aandrijven die minder dan 500W vereisen.

Vervolgens kunt u de gebruikstijd berekenen met de volgende formule:
Werkduur = Watt-uren van de Explorer * 0.85 / vermogen van uw apparaat.

Voorbeeld:
Als het stroomverbruik van uw apparaat 60W is (bijvoorbeeld een boxventilator) en u wilt de Explorer 500 gebruiken om uw apparaat aan te drijven, zou de berekening als volgt zijn:

500Wh * 0.85 / 60W = ongeveer 7 uur gebruikstijd

Let op: het werkelijke stroomverbruik varieert op basis van verschillende factoren.

Hoe los ik het probleem op dat de autoladerpoort niet gebruikt kan worden?

De oorzaak van het probleem kan externe elektrische problemen, verbindingsproblemen of interne circuitproblemen zijn. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen:

  1. Controleer het energiedisplay: Druk op de displayknop om het resterende vermogen te controleren. Schakel de autolader in, de groene indicator zou moeten oplichten en het scherm zou het stroomverbruik moeten weergeven.
  2. Controleer het vermogen van het apparaat: Zorg ervoor dat het apparaat binnen het vermogensbereik van de sigarettenaansteker (12V/10A/120W) valt. Overbelastingsbeveiliging kan optreden bij overschrijding van dit vermogen.

Als er geen problemen zijn, kan er sprake zijn van een interne storing. Neem contact op met de klantenservice voor reparatie.

 

De waardering van offgridpowerstation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 518 reviews.