Gratis verzending vanaf € 50

Binnen 1-2 dagen in huis

Showroom in Vught

14 dagen bedenktijd

Tot 5 jaar garantie

Showroom in Vught, binnen 1-2 dagen verzonden

FILTEROPTIES

Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

Pylontech Thuisbatterijen

Pylon Technology Co., Ltd. is een Chinese fabrikant van batterijen, opgericht in oktober 2009 en uitgegroeid tot een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van energieopslagsystemen. Ze zijn een dochteronderneming van het Chinese telecommunicatiebedrijf ZTE en produceren verschillende batterijsystemen in een breed scala aan spanningen, van powerbanks, lithium-ion batterijen tot 100 MWh-systemen voor industrieel gebruik.

In 2013 betraden ze de markt voor batterij-energieopslagsystemen om in te spelen op de groeiende vraag naar opslag van lithium-ion batterijen. Sindsdien zijn ze in 2014 begonnen met massaproductie voor de Europese en Australische markt. In 2018 hebben ze hun stempel gedrukt op de markt voor industriële batterijen.

Hun intrede op de huishoudelijke markt deden ze voornamelijk met de US2000B en US3000C. Pylontech ontving in 2021 een prijs voor beste batterij-opslag merken in Italië en Spanje van EUPD Research, dat onderzoek doet naar productkwaliteit en service bewustzijn.

Redenen om Pylontech producten te kopen

Tijdens de zoektocht naar een geschikt batterijsysteem zijn er een aantal aspecten die men in overweging neemt. Hieronder staan drie redenen waarom je voor een Pylontech zou kiezen.

  • Uitbreidbaar systeem
    Elke opslageenheid van een Pylontech-batterij heeft zijn eigen BMS-eenheid. Hierdoor zijn bestaande systemen eenvoudig uit te breiden van 2,4 kWh naar 19,2 kWh. Door de scheiding van de BMS-eenheid is elke batterijmodule beschermd tegen negatieve effecten, zoals: overbelasting, kortsluiting of omgekeerde polariteit.
  • Veilige batterijen
    Pylontech batterijen zijn gecertificeerd volgens TÜV SÜD-norm CE UN38.3. TÜV gebruikt deze norm om batterijen te testen, bijvoorbeeld voor elektrische voertuigen, stationaire batterijen of spoorweg- en scheepvaart toepassingen. De TÜV verklaart dat het opslagsysteem veilig is.
  • Compact design
    Pylontech batterijen hebben een compact design en zijn draagbaar. De afmeting van een van hun populairste model, de US2000B, is 440*410*89 mm (B x H x D). Dit type batterij kun je d.m.v. beugels opstapelen. Dus als je een beperkte binnenruimte hebt, is dit een groot pluspunt. Met 24 kg zijn deze batterijen lichter dan de gemiddelde opslagbatterij op de markt, waardoor ze gemakkelijk te installeren en te verplaatsen zijn.

FAQ Pylontech

Hoe sluit ik een Pylontech batterij aan?

Het aansluiten van Pylontech-batterijen is afhankelijk van het model en de configuratie van de batterijen die je gebruikt. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing.

Hoe installeer ik een Pylontech batterij?

Bij het installeren en configureren van Pylontech-batterijen is het belangrijk om de instructies van de fabrikant op te volgen om een ​​veilige en optimale werking te garanderen. Als je nieuw bent met elektrische installaties, is het raadzaam om de hulp in te roepen van een gekwalificeerd elektricien. Bovendien is het aan te raden om de gebruiksaanwijzing goed door te lezen.

De waardering van offgridpowerstation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 518 reviews.