Gratis verzending vanaf € 50

Binnen 1-2 dagen in huis

Showroom in Vught

14 dagen bedenktijd

Tot 5 jaar garantie

Showroom in Vught, binnen 1-2 dagen verzonden

FILTEROPTIES

Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

AANBOD INSTAGRID POWER STATIONS


Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

Toont alle 2 resultaten

Instagrid power station – Off Grid Power Station

Binnen de bouw, evenementen, hulpdiensten, en de film- en media-industrie is betrouwbare en efficiënte energie essentieel. Instagrid biedt innovatieve powerstations die speciaal zijn ontworpen om aan jouw behoeften als professional te voldoen. Met hun robuuste ontwerp, hoge capaciteit en milieuvriendelijke technologieën zijn Instagrid powerstations de ideale oplossing voor het leveren van betrouwbare energie op elke plaats waar stroom nodig is. Of het nu gaat om het aandrijven van gereedschap, verlichting, film- of geluidsapparatuur, met Instagrid zorg je ervoor dat jouw projecten nooit stil komen te staan door een gebrek aan stroom. Ontdek waarom steeds meer bedrijven kiezen voor Instagrid om hun energie-uitdagingen op te lossen en hun werkprocessen te optimaliseren.

Instagrid One Max: Maximale power voor bouwprojecten

Optimaliseer je werk met draagbare elektriciteit dankzij de Instagrid One Max. Dit innovatieve draagbare energiestation biedt uitzonderlijke stroom in een compact en eenvoudig ontwerp, waardoor je als bouwprofessional nieuwe hoogtes bereikt in mobiliteit. Met de Instagrid One Max wordt off-grid werken een zorgeloze ervaring.

Belangrijkste voordelen

  1. Plug en Play gemak: Sluit je gereedschap moeiteloos aan en begin direct met werken. Geen gedoe met kabels of geluidsoverlast, alleen onmiddellijke duurzame stroomvoorziening. Geschikt voor alle elektrische AC-apparaten zonder dat een extra omvormer nodig is. Kan binnen maximaal 2,5 uur volledig worden opgeladen via elk conventioneel stopcontact.
  2. Echte draagbaarheid: Met afmetingen van 420x210x420 mm en een gewicht van slechts 20 kg, is deze power station overal mee naartoe te nemen.
  3. Stroom voor de hele werkdag: Met een capaciteit van 2,1 kWh en een piekvermogen van 18.000 W, blijf je de hele dag productief. Het continu vermogen van 3.600 W is geschikt voor diverse toepassingen, van fijne elektronica tot lassen.
  4. Veilige werkomstandigheden: De Instagrid One Max is stofvrij en spatwaterdicht, ideaal voor gebruik in uitdagende omgevingen.
  5. Duurzaamheid en zekerheid: Met een garantie van 2 jaar biedt dit product niet alleen innovatieve draagbare stroom, maar ook gemoedsrust.

Toepassingen in de bouwsector

  • Bouwgereedschap: Aandrijven van industriële stofzuigers, boorhamers, diamantboren en booglasmachines.
  • Cateringapparatuur: Voor foodtrucks en espressomachines op de bouwplaats.
  • Film- en event-apparatuur: Voor gebruik bij film- en eventproducties op locatie.

Met de Instagrid One Max verhoog je de werkflexibiliteit en efficiëntie, werk je veilig, snel en overal. Deze innovatieve draagbare stroomoplossing is speciaal ontwikkeld voor professionals in de bouw.

Meer informatie over de Instagrid One Max vind je op de productpagina.

Beermann group tries the instagrid ONE max – YouTube

Veelzijdige toepassingen buiten de bouw

Naast toepassingen in de bouwsector zijn de Instagrid powerstations ook uiterst geschikt voor diverse andere sectoren. Voor evenementen biedt Instagrid een betrouwbare stroombron voor verlichting, geluidssystemen en andere apparatuur, zonder het gedoe van traditionele aggregaten. Hulpdiensten profiteren van de draagbare en krachtige energieoplossingen, wat essentieel is voor noodsituaties en mobiele operaties. In de film- en media-industrie levert Instagrid stabiele energie voor camera’s, belichting en geluidsapparatuur op locatie. Door de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van Instagrid powerstations zijn ze een onmisbare aanvulling voor professionals in uiteenlopende sectoren.

Vergelijking tussen de Instagrid One Max en een traditioneel aggregaat

De Instagrid One Max (duurzaam aggregaat) biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van traditionele aggregaten, die vaak groot, zwaar en lawaaierig zijn. Met afmetingen van slechts 420x210x420 mm en een gewicht van 20 kg is de Instagrid One Max compact en stil. Bovendien vereist de Instagrid One Max geen fossiele brandstoffen, wat resulteert in een lokaal emissievrije stroomvoorziening. Dit duurzame aggregaat stoot geen schadelijke emissies uit, wat niet alleen milieuvriendelijker is, maar ook zorgt voor minder onderhoud. Voor bouwprofessionals die betrouwbare energie op locatie nodig hebben, is dit een efficiënte en duurzame keuze.

Instagrid Power Bank: Altijd en overal energie voor bouwprofessionals

De Instagrid Power Bank biedt compacte en draagbare batterijvoeding voor bouwplaatsen, waardoor je altijd en overal verzekerd bent van betrouwbare stroomvoorziening. Met deze innovatieve power bank kun je zware apparaten en fijnere elektronica eenvoudig aansluiten zonder extra omvormer. Dankzij de revolutionaire lithium-ion batterijen levert de Instagrid Power Bank een duurzame en lokaal emissievrije stroomvoorziening, perfect voor off-grid werken. Met het Instagrid-systeem kun je zelfs de meest veeleisende apparaten tot 18.000W van stroom voorzien, zonder risico dat de zekering doorbrandt. De power bank kan binnen maximaal 2,5 uur volledig worden opgeladen via elk conventioneel stopcontact en biedt een totaal reukloze en stille energiebron voor de meest veeleisende apparaten.

Instagrid LINK: Krachtige uitbreiding voor jouw energiebehoeften

De Instagrid LINK is ontworpen om de prestaties van jouw Instagrid ONE te vergroten, waardoor je de capaciteit kunt uitbreiden tot 6,3 kWh door maximaal drie Instagrid ONE-units te koppelen. Dit zorgt ervoor dat je meerdere zware gereedschappen tegelijkertijd kunt gebruiken zonder onderbreking. De LINK biedt een naadloze integratie, stelt je in staat om een UPS-systeem op te zetten voor ononderbroken stroomvoorziening, en optimaliseert energiebeheer met slimme vermogensingangen voor constante betrouwbaarheid op de bouwplaats.

De waardering van offgridpowerstation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 479 reviews.