Gratis verzending vanaf € 50

Binnen 1-2 dagen in huis

Showroom in Vught

14 dagen bedenktijd

Tot 5 jaar garantie

Showroom in Vught, binnen 1-2 dagen verzonden

RETOURZENDING / OMRUILEN

 

Ben je niet helemaal tevreden over je aankoop en wil je deze toch liever ruilen of retourneren? Laat het ons weten en wij gaan het voor je oplossen. Het retourneren van een product mag tot 14 dagen na aankoop. Deze periode van twee weken wordt in het kader van het herroepingsrecht ook wel de afkoelingsperiode genoemd. De kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Retour aanmelding:
Maak gebruik van het retourformulier op onze website. Hier kan je aangeven welke artikel je wenst te retourneren. Je ontvangt in je mailbox een retourlabel om de zending kosteloos terug te sturen naar Off Grid Power Station.

Hoe verder als we jou product hebben retour ontvangen:
Alle retour producten worden getest bij ontvangst. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Dus is je product toch nét teveel gebruikt? Dan laten we je er niet mee zitten. Je ontvangt dan 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag. Indien er een terugbetaling plaatsvindt, wordt deze binnen 5 werkdagen op je rekening bijgeschreven.

De waardering van offgridpowerstation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 479 reviews.