Gratis verzending vanaf € 50

Binnen 1-2 dagen in huis

Showroom in Vught

14 dagen bedenktijd

Tot 5 jaar garantie

Showroom in Vught, binnen 1-2 dagen verzonden

Thuisbatterijen

Een thuisbatterij zorgt ervoor dat je de stroom dat opgewekt is door de zonnepanelen zelf gebruikt. Door de zon opgewekte energie gebruik je gemiddeld 30 to 50 procent zelf. Met een thuisbatterij is dat 60 tot 80 procent. Wil je duurzaam leven, dan is een thuisbatterij iets voor jou.

FILTEROPTIES

Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

Thuisbatterijen voor effectiever gebruik van zonne-energie

Een thuisbatterij is een handige manier om het rendement van zonnepanelen te verhogen. Door de zonne-energie die overdag wordt opgewekt op te slaan in een batterij, kan deze ‘s avonds of op bewolkte dagen worden gebruikt. Op deze manier wordt de opgewekte energie effectiever gebruikt en wordt de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verminderd.


Merk

Capaciteit Wh

Categorie

Vermogen

Continue vermogen Watt

Type accu

Wifi functie

Type

Toont alle 15 resultaten

Voordelen van een thuisbatterij

Bij het gebruik van zonnepanelen zonder batterij wordt slechts 30 tot 50 procent van de door de zon opgewekte energie direct gebruikt. Met een thuisbatterij kan dit percentage worden verhoogd tot wel 60 tot 80 procent.

Off Grid Power Station is een specialist op het gebied van thuisbatterijen. Wij bieden een breed scala aan batterijen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Onze batterijen zijn van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien bieden wij uitstekende ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat onze klanten de juiste batterij voor hun specifieke behoeften kiezen.

Wat is de beste thuisbatterij voor jou?

Thuisbatterijen zijn een handige manier om energie op te slaan die overdag wordt opgewekt door zonnepanelen, en deze later te gebruiken wanneer dat nodig is. Off Grid Power Station biedt verschillende hoogwaardige thuisbatterijen, waaronder de Ecoflow Delta 2, de Bluetti AC300+B300 en de Jackery Explorer 2000 PRO.

De Ecoflow Delta 2 heeft een capaciteit van 2016 Wh en kan tot 1800 W aan stroom leveren. Het heeft verschillende uitgangspoorten, waaronder AC- en DC-poorten, waardoor het geschikt is voor verschillende apparaten en elektronica. Bovendien kan het worden opgeladen via zonnepanelen, stopcontact of een auto-oplader.

De Bluetti AC300+B300 heeft een capaciteit van 3072 Wh en kan tot 3000 W aan stroom leveren. Het heeft een groot aantal uitgangspoorten, waaronder AC-, DC- en USB-poorten, waardoor het geschikt is voor allerlei soorten apparaten. Het kan worden opgeladen via zonnepanelen, stopcontact of een auto-oplader en heeft ook een handige LCD-scherm dat de batterijstatus weergeeft.

De Jackery Explorer 2000 PRO heeft een capaciteit van 1872 Wh en kan tot 2000 W aan stroom leveren. Het heeft een aantal uitgangspoorten, waaronder AC-, DC- en USB-poorten. Het kan worden opgeladen via zonnepanelen, stopcontact of een auto-oplader. Bovendien heeft het een handig LCD-scherm dat de batterijstatus en de hoeveelheid stroom die wordt verbruikt weergeeft.

Off Grid Power Station is deskundig in het geven van advies bij de aanschaf van een thuisbatterij. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste batterij voor uw specifieke behoeften en toepassingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Thuisbatterij kopen?

Welke power station voor jou het beste is, hangt af van de benodigde capaciteit en het aantal apparaten dat je van stroom wilt voorzien. Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31 73 8517811 op werkdagen zijn wij van 09:00 tot 20:00 bereikbaar. Een mail sturen kan naar Info@offgridpowerstation.com. Bij het kopen van een portable power station ontvang je tot 2 jaar garantie.

De waardering van offgridpowerstation.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 479 reviews.